home

donderdag 28 juli 2011

Ocean Park 2


De panda's waren in eerste instantie in geen velden of wegen te bekennen. Na een emmer vol bamboe bleken ze aan het uitbuilen in een hoekje. Na een tijdje kwam het mannetje eindelijk en ach zo lief toch...Vervolgens wilden we de dolfijnen en zeeleeuwenshow zien. Ach, 40 minuten wachten zou er toch voldoende plaats zijn?! Nou net, we hadden de laatste plekken bovenaan, yimmiy lieten we dan maar boven, achter het hek in de buggy slapen. Helaas niet voor lang, want het werd snel dringen geblazen. Snel yim over het hek en de buggy opgeklapt. En maar goed ook het was al 4 rijen dik boven en Paul moest zich echt terug door de massa murwen. De show was geweldig!!! De kids waren echt onder de indruk. Toen terug met de kabelbaan, de rij was inmiddels geslonken. Even nog een indiƫr, die zo onder indruk was van yimmiy dat hij er een foto van moest maken, vriendelijk verzocht om deze afbeelding van zijn camera te halen en gingen we op weg naar het acquarium. Deze vissenkom zit vol met de grootste zeedieren: een mantarog, enorme haaien en hamerhaaien. Het leukste vonden wij de zeepaardjes en de zeedraken. Die willen we wel in ons huis! We vonden nog een pet waar we een vrouw heel blij mee maakten en toen was het tijd om weer huiswaarts te gaan. Lekker nog even Vietnamees eten in Kowloon, onze eerste ervaring met kikkerbillertjes en vervolgens lekker ons bed in...

1 opmerking:

  1. Ahum, wil al twee keer een bericht plaatsen, maar dat is nog niet helemaal goed gegaan. Ben niet zo sociale-media-handig......Ben meer manueel ingesteld. Goed te lezen dat jullie het leuk hebben, tussen de pandaberen.
    Maar ehm, summer-offer? Extra druk? Is het niet altijd druk (en vol)? China is toch een van de drukst bevolkte landen ter wereld? Ik vind het dapper van jullie dat je zoveel geduld kan opbrengen. En wat ik vooral opmaak uit jullie berichtjes is dat jullie vooral genieten van al dat lekkere eten.
    Zal Kasper de foto's laten zien. Leuk hoor! Wij gaan morgen alleen maar onder de Noordzee door met de autotrein. Minder exotisch!!
    Groetjes franske

    BeantwoordenVerwijderen