home

maandag 8 augustus 2011

Yangshuo3

Bij deze nog een berichtje voordat we weer verder trekken.
 

Onze dagen hier in de giggling tree waren geweldig. Veel lezen, kindjes spelen in het badje en soms gaan we eropuit. In de buurt is een rivier waar je kunt zwemmen en waar je uitkijkt op het Karstgebergte. En een avond zijn we naar een vervolg op de openingsceremonie van de Olympische Spelen geweest. Na een ontzettend vage manier van wachten bij de kassa op de kaartjes, volgden we de stok met de kalebas en gingen zo al zwetend het park in Yangshuo binnen. Daar nog en masse een eind lopen. En toen kwamen we uit bij een grote tribune. Daar kregen we een geweldige lichtshow voorgeschoteld! Wel 300 Chinezen traden en masse op, met op de achtergrond  de verlichtte Karstbergen. Allerlei visserbootjes op de riviere, enorme vlaggen die als golven dienden. En het einde meer dan 100 a la Toppers verlichtte prinsessen op het water. Dat was het wachten en dringen waard!

 
Gisteren waren we van plan nog te gaan fietsen, maar helaas kwam daar uiteindelijk niets van. Yemaya heeft de buikgriep van een expatmeisje overgenomen (gelukkig alleen de ochtend) en Yorick presteerde het om bij het uitfietsen naar de weg onderuit te gaan en nu vol pleisters te zitten. Hopelijk geneest het snel.  groetjes allemaal!


3 opmerkingen:

  1. Hoi Lieve luitjes,

    Doen jullie de groeten aan Karst en Paulien en Pelle, we komen de laatste twee weken van oktober weer bij ze langs. Volgen met veel plezier jullie berichten. Liefs aan Yorick Yemaya en Yimmiy!

    Kus van Paula, Rick en Fu Wei uit Semeries, waar het zeer wisselend weer is!! Het is morgen 14 graden op ameland.........

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om te horen dat het roze vouwfietsje er nog is! Fu Wei ligt al te slapen, maar ze zal het morgen heel leuk vinden om te horen. Morgen bekijken we jullie site weer natuurlijk, doen we iedere dag. Genieten van jullie verhalen. Blijf schijven hoor!!!!

    Liefs Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hallo lieve Janey Paul en de YYY
    Leuk dat je belde ma was zeer blij je te horen
    Alles nog naar wens zeker en geen zieke kinderen meer hopen wij. Hier allen gezond hoor.Je blog komt prime over hoor toch fijn als je ook een broerje is dat in orde maakt.
    Laatste nieuws, Anoek heeft en meisje ze noemen haar Noa, ma en kind maken het goed.
    Nog fijne dagen in China en we horen nog wel van jullie.

    Liefs van ma en pa

    BeantwoordenVerwijderen